26 Ekim 2010 Salı

Ustaoğlu Nakliyat

    Ustaoğlu Nakliyat
0216 399 70 05 Sözleşme Taşımacılık ustalık gerektirir, zira demonte, monte, ambalaj, kutulama ve dahası.. Bunların hepsi uzmanlık gerektirir. Ustaoğlu Nakliyat olarak bu işteki ustalığımızı serilemekten kıvanç duyuyoruz. Paylas

3 yorum:

  1. Firmamızın Tarihçesi

    Uzun yıllar bu sektörde çalıştıktan sonra, 1983 senesinde bir karar alarak bilgi ve tecrübelerimizi müşteriye doğrudan kendimizin sunmasının daha iyi olacağı kanaatine vardık. Bu karardan sonra evden eve için tasarlanmış araçlarımızı kendi özsermayemiz ile oluşturduk ve araçlarımızın içlerini modern ambalajlar ile donattık. Şirket ortakları bir araya gelerek elemanlarımızın ne kadar tecrübeli olsalar da belli bir eğitimden geçmeleri gerekliliğinde hemfikir olduk.

    Ustaoğlu Evden EveBuna mükabil çalışanlarımızı belli bir müddet gerek ambalaj, gerek taşıma, gerekse müşter ile münasebetleri konusunda eğittik. Yoğun bir eğitimin ardından doğru düzgün çalışma anlayışı güderek işlerimize başladık. 9 yıllık bu serüvende bugün halen çalışanlarımızı belirli periyotlarla eğitiyor, araçarımızı her daim temiz ve bakımlı tutuyor, ambalaj malzemeleirni eksiksiz temin ediyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Evimi Taşımak İstiyorum
    Evinizi taşımak istediğinizde işin ehli olan bir nakliye firması ile taşınmanızı öneririz. Bu konuda çok da fazla araştırma yapmanıza gerek kalmadan sizlere İPEK Nakliyat firmasını önermekteyiz.

    Evden eve nakliyat yanısıra eşya depolama, ofis taşıma ve parça eşya taşıma hizmetleri de veren İpek Nakliyat ile gönül rahatlığıyla eşyalarınızı taşıtabilirsiniz.

    İpek Nakliyat Firmasına aşağıdaki web sitesi aracılığıyla ulaşabilirsiniz...

    http://www.ipeknakliyat.com

    YanıtlaSil
  3. Ustaoğlu Nakliyat her müşterisine hizmetin bütün standartlarını tam bir tutarlılıkla taşımaktadır.
    • Değişimi ve gelişimi birlikte yönetiriz.
    • Verimliliği sürekli sorgulayarak, üretkenliğimizi artırırız.
    • Verdiğimiz sözlere bağlı kalmanın, en büyük kazanç olduğunu biliriz.
    • Müşteri ve çalışan bağlılığını ön planda tutarız.
    • Kendimizi müşterimizin yerine koyar, gereksinimlerini önceden belirleriz
    • Müşterilerimiz ve iş ortaklarımıza katma değer yaratırız.
    • Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyip, yayılmasını sağlarız.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar