15 Ekim 2010 Cuma

EGETUR Evden Eve Nakliyat

 
   

 
 
     
  EGETUR Evden Eve Nakliyat Tel İzmir : 0232 330 81 24 pbx    
    İstanbul İzmir arası karayolu taşımacılığı ağırlıkta olmak üzere Marmaradan Bütün Egeye karayolu eşya ve Kargo taşımacılığı hizmetimiz sürmektedir.

Merkez ofisimiz İstanbul ve İzmir şubemiz operasyon merkezlerimizdir. Sürekli İstanbul İzmir arası nakliye akışımız nedeniyle en hesaplı taşımacılık ve kargo fiyatlarıda bizdedir.

Firmamızın gerçekleştireceği taşıma öncesinde; eşyalarınız sizlere ücretsiz olarak hizmet veren eksperlerimiz tarafından tespit edilir. Bu tespitteki amaç; eşyanızı alabilecek aracın, eleman sayısını ve ambalaj-paketleme için gerekli olan malzemenin belirlenmesidir. Eksper aynı zamanda sigorta bedelini de belirler.

Fiyatlandırma eşyanın hacmi, taşınacak noktalar arası mesafe ve kat pozisyonları göz önünde bulundurularak yapılır.

Eksper ayrıca ekipte çalışacak özel donanımlı eleman sayısını da belirler.(marangoz tesisatçı)

Evden eve taşımacılığın en hassas konularından birisi paketlemedir. Paketlemede kullanılacak malzeme ve eşyanın cinsine göre paketlenmesi hasarsız taşımanın ilk kuralıdır.

EGETUR olarak büyük parça eşyaların paketlenmesinde baloncuklu naylon adını verdiğimiz malzemeden kullanmaktayız. Hiçbir şekilde battaniye ile paketlenme işlemi uygulanmamaktadır.

Bu değişikliklerin başında yeterli çalışma alanı gelmektedir. EGETUR Nakliyat olarak size yeni şirketinize taşımanız konusunda her türlü desteği sunmaya hazırız. Biz biliyoruz ki bütün taşımacılık firmaları aynı değildir, sizin bireysel ihtiyaçlarınıza ofisinizi taşırken en iyi yanıtı verebilecek deneyim ve birikime sahibiz.

EGETUR NAKLİYAT, ev, ofis eşyası ve türevi eşyalarınızın taşınması için son teknoloji ve nakliyat için özel olarak yapılandırılmış araçlara sahip olup müşterilerine taşıma öncesi yaptığı ekspertiz ile araç seçimi yapmakta bu sayede o taşıma işlemi sorunsuz bir şekilde tamamlanmaktadır.

7 Gün 24 Saat ulaşabileceğiniz telefonlarımız
İstanbul Merkez : 0216 383 10 90 pbx
İzmir Şube : 0232 330 81 24 pbx
Levent Şube : 0212 264 13 92 pbx

Web : www.egeturevdeneve.com
Mail: info@egeturevdeneve.com
Paylas

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar