10 Ekim 2010 Pazar

TOSUNOĞLU Evden eve Nakliyat


 

  Tosunoğlu Evden eve nakliyat firması olarak şehir içi, şehirlerarası, nakliye taşıma - taşımacılık sektöründe 16 yıldır hizmet vermekteyiz.

Tosunoğlu Evden eve nakliyat Ev - İşyeri - Fabrika - Ofis ve tekstil taşıma konusunda günü şartlarına göre donanmış taşımacılık ve nakliyeciler için örnek kuruluş olmuştur.

Tosunoğlu Evden eve nakliyat paketleme - sigorta - taşınma sevkiyat -emlak nakliyeci ve bütün nakliyecilik hizmetlerini yerine getirmektedir.

Tosunoğlu Evden eve taşımacılık şehir içi taşıma, fuar taşımacılığı hizmetleri parsiyel eşya taşıma, iller arası nakliyat hizmetlerini global hijyenik taşıma ilkesiyle yapmaktadır.

Tosunoğlu Evden eve nakliyat yurtiçi kargo ve taşıma hizmetlerini ulaştırma bakanlığı karayolu taşımacılığı K-1 ve K-3 yetki belgelerinin standartlarına göre yapmakta aynı zamanda müşteriye ucuz nakliye konusunda her türlü imkanı sağlamakta.

Evden eve nakliyat talebinizde ücretsiz hizmetle gönderdiğimiz Ekspertiz elemanı size firmamız ve çalışma şeklimiz ile ilgili bilgilendirmeyi yapacak. Bizimle çalışmayı kabul ettiğiniz takdirde ekspertiz elemanımız eşya durumunuzu taşımanın yapılacağı kamyon tipini ve yapılacak sigorta bedelini belirler.

Taşıma zamanı ve yeri konusunda anlaşma yapıldıktan sonra eşyalarınız artık belirlenen zamanda itina ile paketlenip taşınacaktır.Ekspertiz elemanımız eşyalarınızın miktarı ve hacmine göre büyük veya küçük kamyon önerecektir. De-monte edilecek eşyalarınızın durumuna göre her ekipte bir marangoz ve tesisatçı bulunur. Bu elemanlar de monte eşyayı taşınılan yerde monte etmekle de sorumludurlar.

Telefon No: 0 (216) 476 19 52 - Gsm : 0 (532) 460 60 59

Web: http://www.tosunogluevdeneve.com/ 
TOSUNOĞLU Evden eve Nakliyat Tel: 0 (216) 476 19 52
Paylas

2 yorum:

  1. İstanbul nakliye firması olarak Yamaç Nakliyat bünyesinde evden eve nakliyat, yük taşıma, eşya taşıma, kamyonet nakliyesi ve asansörlü taşımacılık hizmeti gerçekleştiriyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Bağlıca nakliyat Bağlıca nakliyat hizmetleri, bireylerin ihtiyaç duyduğu taşımacılık faaliyetlerini en
    güzel şekilde yerine getirir.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar