15 Ekim 2010 Cuma

İZMİR BELTAN Evden Eve Nakliyat

İZMİR BELTAN Evden Eve Nakliyat Tel: 0232 228 69 74    
    İZMİR BELTAN Olarak sizlere en iyi hizmet, kaliteli malzeme, çağdaş metodlar üçlüsünü ekipler üzerine empoze ederek hizmet veriyoruz.

Beltan Nakliyat olarak ;

Müşteri memnuniyeti en önemli reklamdır ilkesiyle, ev eşyası taşımacılığında 12 yılı aşkın süreyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz…

Hedefimiz ev eşyası taşınma işinizi çağdaş, güvenilir ve hızlı hale getirerek, siz değerli müşterilerimize bunun rahatlığını yaşatmaktır.

Bir telefonunuzla başlar yeni evinize taşınmanız.

İlk olarak eşyalarınızın durumunu değerlendirmek için ücretsiz expertizimiz çalar kapınızı. Bunun sebebi evinizdeki eşyalarınızın durumuna göre taşıma sırasında gerekli ambalaj malzemesi, işci miktarını ve evinizin konumuna göre taşıma için gerekicek kamyonun büyüklüğünü belirlemektir.

Taşıma günü geldiğinde sizinle irtibata geçen firma yetkilisiyle birlikte taşıyıcı ekibimiz çalar kapınızı. Bir yandan Koltuk, vitrin ve beyaz eşya gibi kaba eşyalarınızın ambalajı yapılırken bir yandan da mutfak ve vitrin eşyaşarınızın paketlemesi yapılır. Gardorap, beyaz eşya, avize gibi sökülmesi gereken eşyalarınızda söküldükden sonra, itinaile kapalı çelik kasa araçlarımıza yüklemesi yapılır.

Nakliye aracımız sigortalı bir şekilde yeni evinizin önüne geldikten sonra eşyalarınız yeni evinize sizin istediğiniz şekilde yerleştirilir. Gardrap, Çamaşır ve Bulaşık makineleriniz gibi kurulması gereken eşyalarınızı istediğiniz gibi kurulumunu yapılır. Bütün eşyalar evinizin içine yerleştikten sonra yerini beyenmediğiniz yada değiştrmek istediğiniz eşyalarınız tekrar tekrar taki siz bu iş tamamdır diyene kadar ekibimiz sizin talimatlarınızı yerine getirir. Bütün bu işlemler sırasında da mutlaka firmamızdan yetkili bir kişi işin daima başındadır


Tel: 0232 228 69 74
Gsm: 0541 228 69 74

Adres: 558 Sok. No:13 Konak İzmir
Paylas

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar